Wednesday, February 23, 2011

Interior Design Promotion


Selepas kantoi kat bos pasal blog ni, jadi aku ambil kesempatan untuk *promote* company aku kat sini. Promosi ini diadakan dengan harapan kalau ada *client* berminat untuk buat dapur atau mana-mana bahagian rumah yang lain, nak renovate atau nak buat cabinet, anda boleh dapatkan khidmat AVL Living Concept sebagai *consultant* anda.


*Kiwi Green Dry Kitchen. Material- Glass door, Marble Counter Top & Laminate Finishes*

Aku sebenarnya bercadang nak buat blog khas untuk Interior Design. Tapi sekarang agak busy dengan project yang berturut-turut datang. Mungkin rezeki *orang nak kumpul duit nak kahwin* (ya, agak desperate nak cari duit. Hoho) atau rezeki *wanita mengandung* (wife bos aku.) Huhu. Insya-Allah kalau tak ada aral melintang aku akan buat blog khas untuk benda ni, jadi taklah korang sakit mata tengok 3D aku kat sini. Kot.


*Wood Grain Wet Kitchen. Material- Melamine door & Solid Surface Top*

Oh, selain itu, aku juga menawarkan khidmat untuk belajar software macam 3Ds Max dan AutoCAD untuk *design students* around KL dan Selangor. Untuk satu software, insya-Allah satu hari korang dah boleh pick-up kalau aku ajar. Tak caya, tanya anak-anak murid aku di UIA. Hoho. (Harga boleh dirunding.)

Nak tahu lebih lanjut tentang company aku, sila klik website ni. AVL Living Concept.

24 comments:

  1. memang cantik..bos mesti senyum sebab dapat promo. mari beri sokongan. kepada yang berminat, silakan.

    ReplyDelete
  2. @SINGALAUTMETRO
    terima kasih tuan.kalau nak renovate rumah beritahula ye.hihi

    ReplyDelete
  3. saya cari kamo bila saya nak buat dapur....

    ReplyDelete
  4. @A'IM
    cari je?kn bayarla klu buat..haha

    ReplyDelete
  5. siyes sgt cantik sys !
    teruskan usaha anda !
    buat jangan tak buat lg satu blog khas utk design2 ni ,
    :DD

    ReplyDelete
  6. @teyqahd

    thnks for your support dear..^_^

    ReplyDelete
  7. teringin jugak nak ada dapur macam tu..tapi mesti mahal kan..

    ReplyDelete
  8. @si para para
    tgk material gak.kalau pakai melamine (macam kat dry kitchen) budjet 10' dalam rm3K boleh dpt

    ReplyDelete
  9. ni pkai 3d max ke..nice one..sy pkai sketch up je..hehe..penah blaja 3d max tp xd mse nk praktikkn..slesa gan s.up..

    ReplyDelete
  10. @~aYeeN & SuE~
    architecture mmg elok guna sketch up coz scope archi besar n nk render pun berat guna 3ds max

    ReplyDelete
  11. Nice! saya pun buat archi n interior works. Kalo ada customer, inshaallah nanti saya contact awak. Harga nanti bleh nego la kan? XD

    ReplyDelete
  12. @Faizal n Fashitah
    Thanks!kalau ada freelance can offer me too ok?^_^

    ReplyDelete
  13. WAH.. MENARIK.. MEMANG SEDANG DALAM RANGKA UNTUK MENAMBAH DAPUR RUMAH SAYA NI.. TAPI TAKLAH SEHEBAT DALAM GAMBAR AWAK..

    ReplyDelete
  14. @Fairus
    nak buat dapur kat Melaka ke?material yg murah melamine.cuba tny kat contractor ada tak.huhu

    ReplyDelete
  15. wahhhhhh..ni rase nak ada rmh sndiri ni..hehe

    ReplyDelete
  16. @Miecyber
    Terima kasih..

    @dla
    wah,bila nak ada ruamh tu dla?

    ReplyDelete
  17. waa. akk nih kijer kat ID consultnt ker?
    dulu teringin sgt nak jd ID. tp ta ksmpaian lar~
    :( sob.sob.sob.......tp xpe :) sy bakal guru! sronpk gak! n_n

    salam kenal cs :)

    ReplyDelete
  18. @princess laila
    hai cikgu!salam kenalan..^_^

    ReplyDelete
  19. so kiranye benda basic nak jd i.d ni kena tau 3dmax dan autocad yea..dan tak perlu professional education ke? boleh bljr amek short classes....dan kena ada work harder la lagi2 klu tak de basic cam sy ni..huhu

    ReplyDelete
  20. suka tgk yg 1st and 2nd gmbr tu. konsep ceria dan livingful. jom ke Ekspresi Ruang yg xseberapa utk ilham hiasan dalaman gk. saya pon minat iD ni. hehe

    ReplyDelete
  21. @man yusoef
    software 3ds max n autocad antara 2 software yg boleh bantu ID utk design.I'll email to u the detail k bro

    @dawa
    thanks..sy selalu melawat sn..gambr2 awak mmg cantik..

    ReplyDelete

Oh,anda sangat comel bila anda tinggalkan pesanan!