Wednesday, June 8, 2011

Pada Pukul 5 Petang...

Pada pukul 5 petang saya mahu...

Siapkan 3D.
Tapi macam malas-malas nak buat dapur ni... Padahal kena rushing, kerja lain menanti selepas ini.

Samsung Galaxy Tab
Macam nak sambar satu. Nak tunggu orang tu bagi *hantaran* macam lambat lagi. Haha.

Duit Freelance
Harap malam ni dapat claim duit kerja sambilan tu. Dah berapa minggu buat sampai penat-penat. Walaupun ada perubahan, asalkan dapat duit, alhamdulillah. Boleh simpan untuk kahwin.. *Wink*

Nak makan roti bakar.
Teringin nak pergi Old Town makan roti bakar. Buat sendiri malas. Haha. Bakal isteri siapalah ni?

Nak tidur.
Malam tadi tak boleh tidur nyenyak. Selsema dan kipas bunyi *kiuk-kiuk*.

P/s: Short update. Takde masa nak blogwalking. Kena sambung kerja balik...Tata

19 comments:

  1. owh..kalo dh tanak galaxy tab tu, sela bg free kat akak yea~

    ReplyDelete
  2. @Kak Laila...
    Alahai...kite tak bli lagi Kak..akak belila Ipad 2.nanti boleh tukar2..haha

    ReplyDelete
  3. hahha paham sgt betapa siksa nye nak wat 3d..plus ngan free lance..plus ngan sndri nye kehendak..waaa....

    ReplyDelete
  4. @org lemau masuk angin
    Kehendak diri sendiri sungguh menyedihkan..huhu T_T

    ReplyDelete
  5. takyah sambar samsung galaxy tab.. sambar apple ipad je.. :)

    ReplyDelete
  6. @Fairus
    Galaxy Tab macam lagi bagus daripada Ipad 2 la..lagipun dia pkai Android..huhu

    saya tgk sini

    http://www.cybervally.com/2011/04/comparison-apple-ipad-2-galaxy-tab-101/

    ReplyDelete
  7. kak aira, kipas bunyi kiuk-kuik sangat comel okey.. ;p

    ReplyDelete
  8. @Kimmy Kazuma
    Thanks Kimmy..doakan..huhu

    ReplyDelete
  9. @Sophie
    Haha..mmg kipas tu bunyi aneh..lama tak cuci kot..haha

    ReplyDelete
  10. asal sume pic tu wat dla tangkap leleh je aira..huhu

    ReplyDelete
  11. @Dla..
    oh,mesti yg paling tangkap leleh yg part tu roti tu kan dla?kahkah

    ReplyDelete
  12. kerja freelance??
    kerja apa??
    :))

    ReplyDelete
  13. @Fikah
    Kerja buat design.Tapi kena tipu..huhu..dpt bayaran half je...jadila..rezeki,alhamdulillah..

    ReplyDelete
  14. foto baby tidur nyenyakk tu syok tengok. cute:)

    ReplyDelete
  15. @FIFIEY LYCHEE MARATION
    comel smpai rasa nak tdur juga kan?hee

    ReplyDelete

Oh,anda sangat comel bila anda tinggalkan pesanan!